Monday, September 5, 2011

Календарче

Добър вечер,мили момичета!
Тези дни съм си дала зор,да успея да наваксам всички предизвикателства и срокове,които за малко да изтърва ....От три дни съм с възпален зинузит,ужасно главоболие и на антибиотик,но забелязвам ,че в такива моменти се мобилизирам -изхвърлям от главата си болката и правя дома си в неузнаваем вид -хартии ,хартийки и още по-малки хартийчици навсякъде....Добре че ,половинката ми ме подкрепя,даже в момента пиша и той е до мен :)))))))))).Предизвикателството при Хобисимо определено ме разоръжи,нямах идея за настолен календар,но днес и претисната от времето,довърших започнатото.Крайният резултат е много далеч от първоначалата идея,но поне го довърших,за което съм доволна/не от резултата/...
Сигурно по-късно във времето ще направя първоначалната си идея,да видим...





Това е от мен,за днес/няма да ви тормозя повече/,най-много утре:)))))))))))
Лека вечер ,на всички и фантастични сънища !
Ива :)

4 comments:

  1. Иванина, чуден календар си спретнала.....Много добре се е получил, желая ти успех в предизвикателството...

    ReplyDelete
  2. Не знам каква е била първоначалната идея, но мен и тази ми харесва. Получил се е много свеж и стилен календар!

    ReplyDelete
  3. Иве, най-напред ти пожелавам бързо да се оправяш! А календарът е страхотен! Не знам какъв е бил първоначалния ти замисъл, но това, което си направила е много, много хубаво - прекрасно аранжиране и прекрасни акценти!

    ReplyDelete
  4. И на мен много ми харесва как си изобразила и декорирала сезоните. Може да не ти харесва достатъчно, но на нас ни харесва :)
    Успех и бързо оздравяване!

    ReplyDelete