Sunday, June 17, 2012

Ден за вълшебства...

Влюбена съм в това печатче и винаги ми ги докарва една широка усмивка на лицето ,до сега не съм ви показвала картичка с него ,но с предизвикателството при Мър- Мяу-,"Всички сме деца",реших че точно него ще използвам.Не знам дали това не е принца ,превърнат в жаба,или жабата превърната в пеперуда,но си е ден за вълшебство....и всяка уважаваща себе си фея,може да си прави каквото си иска.Ще се радвам,ако и вие се усмихнете и ви достави мъничко детско настроение,така както се чувствам аз :)))
 :)
Използвах скеча при Краси в Хоби предизвикателството и там ще я покажа.И едно благодаря на Кали от мен,беше споменала как оцветява,че си взима цвета с мокра четчица от молива и така нанася върху изображението,тази картинка оцветих по този начин и мисля че май така ще оцветявам и за напред,по-лесно е и можеш да добавиш ако ти се налага още цвят.
Специални поздрави и на Мила,която оцветява вълшебно и картичките и винаги са толкова наситени и ярки,за 1-та и блогогодинка!!! 

Пожелавам ви приятни неделни следобедни часове и ако не сте открили детето в себе си,потърсете го,със сигурност е някъде около вас/или си играе на криеница с вас/,намерете го и се забавлявайте...
Ива



20 comments:

  1. Разкошно е оцветено! Лицето си го направила перфектно, косата блести, просто-супер! Или си го учила това или е стахотен усет(и и за двете ще ти позавиждам малко:))) А цветовата комбинация ми е много на сърце! И понеже знам,че няма да ми се разсърдиш ще ти кажа какъв кусур открих(нали тренирам за свекърва).На бялата чаена салфетка, местенцата между дантелата, които не са изрязани добре могат да се избутат с нещо остро или да се изрежат с ножичка(ама съм махнаджийка).
    Пожелавам ти много време за вълшебства и усмивки от мен!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Кали,добре че си такава,защото на мен ми действаш,като афродизиак,благодаря ти за откровенноста,която доста липсва иначе;)Както винаги,от зоркия ти поглед нищо не убягва,а за оцветяването,беше ми истинско удоволствие и наистина се получава по-добре от наслагването на молив директно върху картона.Да знаеш аз съм от четящите,повече чета от колкото гледам,май...Благодаря ти,мила!!!

      Delete
  2. Освен оцветяването и небето се е получило много красиво. Браво!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нинка,благодаря ти,а небето му намерих майсторлъка-използвам два вида мастило-счупен порцелан и тюркоаз и наслагвам цветовете.

      Delete
  3. И аз като Нинка силно се впечатлих от небето! Вълшебно е! :-) Чудесна картичка, наистина много ми харесва :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дилянче,благодаря ти,мила!

      Delete
  4. Иве, нямам нищо против, след толкова красива покана, да повълшебстваме днес! Малко по-късно ще ви поканя и за нещо друго, но... това по-късно! А сега да кажа колко много, много ми хареса тази твоя феичка и начина, по който си я оцветила! И си мисля, че щом вече си открила своя начин за оцветяване, ще ни радваш по-честичко с по нещо ново и прекрасно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тони,имах опасения ,че няма да ви хареса,но с тази ваша подкрепа,мисля че ще се впусна в дебрите на картичките с картинки :)Ще показвам разбира се,пробвах и с копици,но с акварелите е просто удоволствие/поне за мен/.

      Delete
  5. Иве, картичката е чудесна. И аз като момичетата се влюбих в оцветяването ти. Личицето на феичката е просто красота, както и косата и ...изобщо..вижда се,че си му "хванала цаката" Чудесно се е получило и се радвам,че си открила своя начин за оцветяване..
    Благодаря ти за това,че се включи в Хоби предизвикателство 15 "СКЕЧ"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooooooo Краси,вярвай ми не съм предполагала че ще изпитам такова удоволствие,като малко дете с нова книжка съм ;)За мен е удоволствие да участвам при теб!

      Delete
  6. Иве, много ми харесва, толкова емоции създава! Метода ти на оцветяване много ми допадна, съвсем различно е. И тъй като хич ме няма в тази област, мога само да ти кажа, че това което виждам силно ме впечатли, страхотна картичка! Поздрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Candy,много ме радват коментарите ти,защото ти гледаш с очите на наблюдател и така ми "сверяваш часовника",благодаря ти!А в твоето местенце ме караш да се опиянявам,даже май в последно време съм все със сълфетка покрай мен ;)))

      Delete
  7. Страхотна е както винаги! Много сладурска и лятна.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Цвети,благодаря ти за подкрепата!

      Delete
  8. Много нежна и закачлива картичка, малко различна от стила ти, но пък толкова очарователна колкото и останалите ти творения. Браво, Иве!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вели,ако знаеш как блестяха очичките на една малка принцеса,като я получи изобщо не съжалявам ,че се пробвах в направата на такава картичка!За мен нейната усмивка, беше най-голямата награда!

      Delete
  9. Иве, разкошна е ! Оцетяването ти е супер - личицето е като живо с румените бузки , а косицата е блеснала страхотно :)
    Много, много благодаря за тази разкошотия, толкова бонбонена и сладурска ! За мен е удоволствие, че се включи в моето празненство :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мила,за мен беше истинско предизвикателство да направя такъв тип картичка и трябва да ти кажа ,че ми хареса :)Пак ще пробвам със сигурност,за което ти благодаря!

      Delete
  10. Много е сладка - как да не те накара да се усмихнеш. Пък дали е принц или жаба...по- скоро принца я е ядосал и тя се е позабавлявала с него хахахаха. Много хубави цветове и си се справила супер с оцветяването!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Злате,благодаря ти ,от твоята уста си е направо комплимент/вече и аз съм с крилца/...:)

      Delete