Thursday, June 9, 2011

Избери си номерче..........

Добро утро!
Честит празник на всички виртуални и не приятели!
Приятелството е като малкото дете,отглеждаш го,радваш му се,забавлява те,притеснява те,споделя ти,живееш с мисълта за него и това те прави по-пълноценнен,по-силен,по-щастлив и по-стойностен.
Създадох блога си,най-вече за себе си,исках да видя до къде мога да стигна,какво мога да покажа и дали ще намеря истинската Ива.Мисля,че съм на път всичко това да стане реалност,открих себе си,знам вече какво харесвам и какво не ,знам какво бих направила и какво не.Харесва ми ,че мога да реализирам собствените си фантазии и не случайно кръстих блога си така.
Възнамерявам да променя малко облика на блога си и да не ви показвам само хартиени творения,работя и по няколко други проекта,които в скоро време ще видите,ще продължавам да споделям тук това ,което аз харесвам и това за което не ме е страх да опитам да направя,било то успешно или не ,затова и вярвам във вас .Вие сте моя барометър,моето лично мерило,за това колко да е висока летвата,обичам да скачам и ви обещавам,че няма да ви е скучно тук при мен.
Благодаря на всички момичета,които оставихте коментари !Благодаря и на тези ,които не се включиха ,но по някакъв начин са намирали времеме да се поспрат тук!Вдъхновавям се от всяка една от вас,уча се в движение,поглъщам с жадните си /по детски все още широко отворени/ очи всичко ново и красиво направено от вас.Всяко едно клонче,листо ,картинка,цвете или даже малка идея е  подарък за мен от всяка една от вас.Благодаря ви!
Но да престъпим към най-важната част,подаръка...
Имам 21 коментара,което много ме радва,всеки един има какво да ми каже,за което още един път ви благодаря!
По реда на участие:
1.Силва
2.Miss Emerald
3.bellnell
4.bora
5.craftdiva
6.Addii
7.Danina
8.Florilea
9.Deni
10.KalySto
11.unicorn
12.Neli
13.Стела
14.Лара
15.Цвети
16.Те4еto
17.Katya
18.Поли
19.bejko
20.PetyaL.
21.goldie




И мистър Рандом определи.......
15.Cvety
Честито Цвети,ти днес си късметлията подаръчето отива при теб,а за всички останали ще има по нещо мъничко ,но от сърце от мен.Днес всички печелят!
Момичета пишете ми на пощата: ivanina_vasileva_@abv.bg
вашите адреси,за да мога да изпратя на всяка една от вас по нещо скромно ,направено с ръце и от сърце за вас.
Желая ви слънце в очите и радост в душите!
Приятелска прегръдка от мен
Ива

17 comments:

  1. Честито на Цвети:)))))
    Иве нямам търпение да видя какво още ще измайсторят сръчните ти ръчички:))))
    Хубав и усмихнат ден:)))

    ReplyDelete
  2. :)Ивче, страхотен пост много ме впечатли и порази като теб. Усмивки и прегръдки!

    ReplyDelete
  3. Добро утро, Иве .Макар и дъждовно започва приятно с пожеланието ти за слънце в очите и радост в душите! От сърце ти желая също много усмихнат ден. Честито на Цвети!

    ReplyDelete
  4. Ехааа, какво ти добро утро, направо е прекрасно за мен, пък и жеста ти към всички останали съм сигурна, че ще ги разведри в тъмното, гръмко и напоително време тук, в София, а по-късно и в страната :)
    Много благодаря за "подаръчето", което всъщност е едно голямо съкровище.
    Също така - Честит ден на приятелството - на теб и на всички картичкоправещи! Желая ви да имате и да бъдете едни истински, всеотдайни и честни приятели!

    ReplyDelete
  5. Честито на Цвети! Честит Ден на приятелството на стопанката на блога-впечатли ме жеста, който прави ...Да е богата с приятели и пожелавам , а също и вие, четящите тук!Поздравче!

    ReplyDelete
  6. Честито на Цвети и усмивки и верни приятели на всички останали.А на Ива, благодаря !

    ReplyDelete
  7. Честито подаръче на Цвети :) Честит ден на приятелството отново :) И благодаря ти Иве, че така ме усмихна в очертаващия се да завърши зле мрачен и дъждовен ден. :) Усмивки и вдъхновение нека те следват по пътя.

    ReplyDelete
  8. Честит ден на приятелството на всички и най-вече на Ива, която ни информира за съществуването на този прекрасен празник!Пожелавам да всички да бъдат и да имат всеотдайни приятели! Поздравявам ви с песента от линка:
    http://vbox7.com/play:e740bb8a
    Честито на Цвети за наградата. Благодаря ти Иве, за жеста да изпратиш подаръче на всички, наистина е много мило! Усмихнат ден и слънчево настроение на всички!

    ReplyDelete
  9. Честит ден на приятелството и от мен!Страхотен и много мил жест да изпратиш на всеки по нещо!При все,че и основния подарък си беше много много щедър!Честито на Цвети!
    С нетърпение ще чакам да видя и нехартиените ти творения!
    Много вдъхновение ти желая!
    Усмихнат ден от мен!

    ReplyDelete
  10. Честито на Цвети!!!
    Иве, с нетърпение очаквам да видя новото ти увлечение!
    Радвам се, че си преоткрила себе си, харесва ми този твой пост, защото все едно някои от нещата са и мои мисли и преживявания...
    Най-важното е, човек да открие себе си, още повече като показва скритото в душата и сърцето по толкова красив начин.
    Успех във всяко начинание, чакам с нетърпение, любопитна съм :)))

    ReplyDelete
  11. Честито на Цвети! Честит ден на приятелството на всички! Иве, благодаря за жеста! Хубав и усмихнат ден!

    ReplyDelete
  12. Честито подаръче на Цвети! Със здраве да го употреби и много красоти за верни приятели да сътвори!
    Честит ден на приятелството на всички вас и специално на теб, Иве! И аз очаквам с нетърпение да видя нови неща от теб, сигурна съм, че ще бъдат интересни!

    ReplyDelete
  13. 4estito na cveti!
    Ive, 4estit praznik na priqtelstvoto i ot men.Pojelavam na vsi4ki neumorni p4eli4ki da prodyljat da tvorqt i da radvat okolnite./izvinqwam se za latinicata no nqmam kirilica/

    ReplyDelete
  14. Цвети честито!
    Честит приятелски ден Иве, http://vbox7.com/play:b03de1ee
    Тази песен е специално за теб.

    ReplyDelete
  15. ...А тук при теб е толкова приятно! Покрай 1000-ди други неща не успявам да обходя всички блогове и сега виждам какво се случва при теб Иве! Чудесна, инициативна и позитивна както винаги! Браво на теб.

    ReplyDelete
  16. Благодаря ви момичета,работя по обещаното,имайте търпение скоро ще съм готова .На всички,които се включиха благодаря от сърце,благодаря ви за милите думи,за поздравите и за това ,че сте тук!!!
    Ограничавам се ,да стоя на компа защото няма време ;0

    ReplyDelete
  17. Много мило,благодаря от сърце. :)

    ReplyDelete