Thursday, July 7, 2011

Сребърно или златно

Здравейте мили дами,
Доста време не съм публикувала,но съм претисната от време и служебни задачи и наистина някой път ми с иска денонощието да е поне с 4-5 часа повече ;))))))))))
Илиянка този път определено "хвърли ръкавицата" с това предизвикателство,но пък за мен най-важно е да се забавлявам и определено това предизвикателство трябваше да го преборя...
Не съм особен превърженик на използването на тези два цвята,определено ми даде зор,но...реших да заложа на "златната среда"нито много ,нито малко.Аз за себе си си намерих много кусури,но поне опитах и от цялото плескане със златна ембосинг пудра/мисля че още има следи от нея в къщи :)/ и безцелното ми мачкане на една златиста панделка,се получиха две пеперуди/идеята ще ползвам със сигурност и друг път/,мисля че беше много емоционално и положително.Илиянче,благодаря ти ,че ме накара да погледна и в тази посока!
А ето и самата картичка,вие ще прецените дали съм се справила...
Усмивки и пожелания за творчески ден на всички!
Ива

12 comments:

  1. Чудесно си се справила Иве!Пеперудите са много красиви!

    ReplyDelete
  2. Страхотна е, Иве! На черният фон много ми харесва! Поздравления!

    ReplyDelete
  3. Много хубава картичка, Иве. Обичам силуетите. Стоят много изискано. Този не знам дали ти си го изрязвала, но много ми харесва. Пеперудките са много сладки.

    ReplyDelete
  4. Маги,силуета ми е подарък от Доника ,аз не бих се справила с такова финно изрязване!Благодаря ви момичета,за подкрепата!

    ReplyDelete
  5. Наистина много интересна картичка се е получила! А тази дама на черния фон е направо мистична...Но наистина май златното най- много си отива с черно! Поздрави и успех в предизвикателството!

    ReplyDelete
  6. Иве, отново успя да ме изненадаш приятно - и с подаръка от теб, който получих вчера, и с тази толкова красива, загадъчна, златисто-пеперудена красота, която си създала! Поздравления и успех!

    ReplyDelete
  7. Чудесно си се справила, Иве!Пеперудите са се получили много добре, също и силуета.Единствено ми идват в повече розовите цветенца, някяк не ми се връзват с другите цветове Но и така е хубава картичката!

    ReplyDelete
  8. Иве,поздравления и от мен!Чудесно си се справила!Този елегантен силует прекрасно си го съчетала със златните пеперуди и създават финес! :)

    ReplyDelete
  9. Благодаря ви,момичета!Дени розите са кремави,но явно фотоапарата си прави малки шеги с мен,и аз не бих сложила розово :)

    ReplyDelete
  10. Иве, много елегантна, ефирна и нежна картичка. Благодаря ти за участието :-)

    ReplyDelete
  11. Много добре си се спавила! Силуетът и черният фон наистина придават изисканост на цялата картичка, а пеперудите са уникални.Поздравления и успех в предизвикателството!

    ReplyDelete
  12. :) Иве, направо ме срази! Усмивки и успех в предизвикателството.

    ReplyDelete