Saturday, July 16, 2011

Розава ли е мъдростта....

Здравейте момичета,
Най-после и аз да си открадна време,за да направя картичка.Обичам розаво и кафяво,и винаги ми е доставяло удоволствие да използвам такова съчетание,тази седмица екипа на Хобисимо ни предостави възможност за изяви през цялото лято.Много би ми се искало да успея да се включа във всяка една игра,дано наистина намирам време :)
Мъдростта дали е розава,май нищо не и пречи да е каквато си иска,на мен ми харесва да е така.Моето пораснало малко,голямо момиче другата седмица става на 20 год.,картичката е специално правена за нея/скеча ми помогна да избистря идеята за оформянето и/Посланието ми към нея е да бъде МЪДРА в решенията които и предстоят да вземе в живота си,да е здрава ,щастлива и да следва пътя си по който е поела.Символите,които съм използвала съвсем не са случайни,аз я правих с много любов,дано хареса и на вас:

Пожелавам ви хубав уикенд,изпълнен с усмивки :
Ива
p.s.Една малка редакция на снимките,днес отново ги снимах на доста повече слънце и мисля че вече се виждат истинските цветове...



9 comments:

  1. Иве бухалчето е велико.Харесвами много и цялата картичка, въпреки че снимката ти е малко тъмна и предполагам, че не се вижда цялата красота на цветовете. Поздрави и усмихнат ден от мен!

    ReplyDelete
  2. Браво Иве, много е хубаво и посланието ме усмихна!

    ReplyDelete
  3. Чудесна е! Поздрави!

    ReplyDelete
  4. Ив и аз много харесвам тази цветова комбинация:)))Картичката е много убава и сигурно ще пасне много добре на твоето момиче:))))Посланието към нея е направо страхотно:)))Да е жива и здрава:)))

    ReplyDelete
  5. Благодаря момичета,Дони добре че ме накара да снимам пак,сега мисля че цветовете са реални,даже кафявите листенца,които си играх да ги правя с жилки и картона под бухала имат дървесния вид ,към който се стремях.Благодаря за искренноста!Приятен неделен ден :)

    ReplyDelete
  6. Много е красива! Честит празник! Да ти е жива и здрава рожденичката!

    ReplyDelete
  7. Иве, много красива картичка си направила, в прекрасна комбинация от розово и кафяво, с прекрасно послание към дъщеря ти, която съм сигурна, че ще го разбере! Невероятна е! Поздравления и успех!

    ReplyDelete
  8. Не знам дали е розова Мъдростта?! И според мен може да бъде каквато си иска, но ти си направила много красива картичка, с прекрасно послание и е пълна с майчина обич! Честит празник и от мен! Прегръдки! :)

    ReplyDelete