Sunday, October 2, 2011

Срещата...

Мили дами,
На всички творящи с ръчички ,сърце и душа-честит празник!
Срещата ни мина,повече от прекрасно!Групата ни се увеличава,което е много радостно и мисля,че започваме да заформяме една група от разнородни по темперамент,техники и приложения на хартиената експлоатация :)
Към обичайните заподозряни ,се присъединиха и нови попълнения и мисля ,че трябва да ви запозная с тях:

От ляво на дясно-Делани и нейните уникални ръчно изработени хартии,които може да видите в блога и-Дневникът на един нещотърсач, Нели,която познавате като bellnell и новото ни попълнение pod navesa-bejko.
И да не решите ,че е само това...
В дясно Руми,която освен че твори има и магазинче в Пловдив,което ще посетя съвсем скоро...
Дани,която има бебче и успя да дойде- една фурия на квилинга и Дони,която дойде с бебче/внесе много емоция на срещата/.Двете най-усмихнати дами в нашата компания.
Ето ме и мен,да не си помислите че пиша по разкази и аз бях там и много ми хареса това малко ,но изпълнено време с емоции и сладки приказки,които уверявам ви ще повторим и потретим ,а може да успеем да направим постоянни ;)
Не мога да не отбележа и сладката почерпка ,която ни донесе Нели.Направена изцяло наръка ,много нежна и финна изработка и скрила по едно сладко изкушение в себе си...
Нели,Честит Рожден Ден!
Все така финна,креативна и цветна!
Много здраве,щастие и нестихващи идеи за нови и нови красоти!
Беше една запомняща се и чакаща за още среща...
Благодаря на всички,които пресъстваха и направихте празника истински !
На Фани,благодарности от всички за подаръчетата,надяваме се следващия път да е с нас :)

13 comments:

  1. Поздрави момичета,като гледам колко сте усмихнати всички, преживяването е било чудесно!

    ReplyDelete
  2. Много се радвам, че ви виждам толкова позитивни и усмихнати ! Изглеждате чудесно всички ! Надявам се следващия път и аз да съм сред вас :)

    ReplyDelete
  3. Виждам много красиви и усмихнати дами и това е чудесно! А кексчетата са уникални! Поздрави

    ReplyDelete
  4. Невероятна среща беше!Толкова емоционална и зареждаща!Да се запозная с всички толкова усмихнати и позитивни момичета за мен бе страхотно преживяване!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Поредната зареждаща среща с вас момичета! Иве, благодаря за оставените спомени тук при теб :) А скоро ще има и друга среща, до като не ни стане традиция :)

    ReplyDelete
  7. :-)) Както се казва Големи сме големи. Много беше приятно и хайде скоро пак да се видим. Всички освен мен бяха приготвили разни подаръчета и изненади. Кексчетата с бонбонките са прекрасни,Фани ни беше приготвиа нейни визитки с материали, Ивето също беше измайсторила невероятни картички и всички, всички се бяха постарали! Благодаря ви мили дами !

    ReplyDelete
  8. Страхотна среща! Много усмихната и пълна с изненади! Благодаря на Фани ( с която все още не се познаваме ), Руми и Нели за подаръците и сътворените с много любов картички и сладки кошнички! Благодаря на Дони, Дани и Снежи за чаровните усмивки!Благодаря ви, че се запознах с вас и споделихме наколко часа в приятни приказки, които не ни се искаше да свършат толкова бързо! Иве, благодаря ти, за подаръка, който организира за всички! :):):)

    ReplyDelete
  9. Е ,аз как пропуснах...изобщо не съм разбрала:((В последно време доста пропуски отбелязвам.

    ReplyDelete
  10. E, много сте готини - лъчезарни, усмихнати, трябва някога да си организираме среща на картичкофуриите от всички градове (който може да дойде, де), но би било чудесно, въпреки че много трудно осъществимо;)

    ReplyDelete
  11. Страхотно беше, бе и ще бъде всеки път когато се срещаме, усмихваме, говорим и живеем заедно с другите, които ни правят по-усмихнати, по-весели и по-щастливи!
    Много Ви благодаря, мили момичета, за приятните думи и емоции от празника който си направихме! Очаквам с нова трепет следващата ни среща.

    ReplyDelete
  12. Страхотно изглеждате, толкова щастливи.. снимките са много зареждащи като за начало на седмицата :) Дори и от разстояние е приятно, че споделяте срещата.

    ReplyDelete
  13. Много весело настроение излъчвате всички! Колко ли са хубави такива срещиии?!? Ще правя, ще струвам, но има ли нова срещичка в София, съм там!
    Valchen, страхотна идея! И мисля, че не е толкова трудно осъществима!

    ReplyDelete