Friday, January 6, 2012

Време е за парти...

    Здравейте мили момичета и момчета/може би/,минаващи набързо или не,публикациите през новата година ще намерят своето развитие и надявам се разнообразие,но в „На фокус“ще продължа да ви запознавам с тези от вас,които оставят неповторимата си следа в блог пространството и ме зареждат с едно истинско възхищение,за идейността,реализацията и творческия си подход.Избора на гости е съвсем неслучаен,това са блогове,които следя от почти година и всеки път когато ги посещам,запълвам едно мое местенце в душата с емоцията и радостта,която споделят...
А утре,ще е един мой малък празник-блога ми става на 1 годинка.Неусетно мина времето за мен,научих се да харесвам,да се усмихвам,да ходя и мога спокойно да кажа,че ми се иска да запазя ентусиазма си за писане и правене на картички,но имам и нови идеи лично за себе си,за които вие сте „виновниците“.Показахте ми първите стъпки,научихте ме да не ме е страх и аз започнах да опитвам,нови и непознати/до сега/хоризонти.
И на празник,трябва да е интересно и най-вече да има тръпка за купона,за това ще ви подскажа малко за госта ми,а вие трябва да познаете кой е той.Разбира се за първия успял,ще има и подаръче,но за това утре...
Дамата,която ще ми гостува е едно вечно търсещо и неспиращо момиче,което оприличава себе си с Алиса,намираща време между работа и семейство,да открива вълшебното,да го реализира в неподражаем проект,с личен почерк и любов,една мила и творческа личност,на която и помага „Белия заек“ и двамата успяват да списват още един блог,в който има любов ,идея и много ,много фантазия.Ако сте се сетили,кой е този тандем напишете бързо,защото само първия ще спечели...
И един поздрав от нас тримата за вас,отговора е в очите на Усмихнатата котка,ха да видим....
Успех и до утре J
Ива

7 comments:

  1. Иве, веднага ми идва на ум едно зеленооко момиче /Green-Eyed Girl/. :) Хубав ден и чакам новата ти гостенка с нетърпение.

    ReplyDelete
  2. Иве,Иве толкова интересно го правиш за нас отново!За което те поздравявам!Моето предположение е Делани която стои зад "Дневникът на един нещотърсач".Хубав ден ти желая!

    ReplyDelete
  3. Иве, съкровище, пак успя да ни заинтригуваш :-) Аз залагам на Гери (Fairy Dreams) или както се вписва в другия си блог - Блещучка. не се сещам за по-ревностен почитател на мъркащите създания от нея :-)

    ReplyDelete
  4. Иве, колко бързо лети времето! Особено, когато е изпълнено с красиви и интересни проекти! С нетърпение очаквам утрешната ти гостенка и съм сигурна, че твоята наградка ще отиде при Маги, която е била най-ранобудна и съобразителна според мен! На теб пожелавам успешен и усмихнат ден, а утре ще има честиткииии!

    ReplyDelete
  5. Незнам защо ,но си мисля ,че гост ще бъде Гери http://fairy-inspirations.blogspot.com/!Точно нея е свързвам с това описание...

    ReplyDelete
  6. Отново уникално ни загатваш за това, което ни чака утре! Отдават ти се тия работи, историите и интервютата ти се получават, а идеите ти са блестящи! И аз мисля като Маги, според мен зад образ на Алиса, се крие Велиана /Green-Eyed Girl/. ЩЕ ми бъде много интересно да разбера повече неща за нея, така, че с удоволствие, утре сутрин, ще седна да изпия кафето си с "На фокус".

    ReplyDelete
  7. ООО да Двама с мама ще да е или пък Green eyed girl :)))))
    Честита блогогодинка,Иве!Много вдъхновение и успех в новите начинания!

    ReplyDelete