Sunday, February 19, 2012

Ключът към познанието

Наскоро гледах един филм за Магелан,толкова бях впечатлена от силата на волята,желанието за победа и стигането до заветния бряг.Бряг който би донесъл желаното богатство,общественото признание и лична победа,бряг който за малко да остане само  мечта и недостижим.Липсата на карти,непознаването на водите и уникалната грешка на стари картографи,една грешка от 11 хиляди километра,която е направила най-уникалното пътуване и откритие за онези смутни и алчни времена,откритието за обиколката на Земята,такава каквато е реално.Моето тагче,бе изцяло повлияно от този филм,стари карти,непознати води и ключът на познанието,което е моя цветен акцент,кафяво в доста тоналности,мастило старо писмо и малко обгорени листове за повече"достоверност",една стара карта и хубава книга....
поглед и отзад...

Позволих си с малко тюркоазено мастило,с което оцветих ключа ,да направя и платната на корабите,дано не съм нарушила изискването на Тони.Отивам при нея ,а на вас хубави оставащи неделни часове ;)
Ива

8 comments:

  1. Прекрасен таг.Впечатлена съм , както всеки път ,в който посетя блога ти.Поздравления!

    ReplyDelete
  2. Иве, поредната оригинална творба, която ни представяш. Много ме радва тагът ти! Поздравления!

    ReplyDelete
  3. Иве, прекрасно е! Влюбена съм съм в това произведение! А цвета, с който си акцентирала ми е любим! Уникално! Поздравявам те!

    ReplyDelete
  4. Чудесен таг! Романтика и приключение! Поздрави!

    ReplyDelete
  5. Иве, просто невероятна асоциация и пренасяне във времето си направила! Тагът е просто супер оригинален и ме накара да се пренеса много назад във времето! А ключът прекрасно акцентира с този невероятен цвят! За платната няма проблем, толкова фино си го направила, че хем се забелязва, хем е съвсем дискретно и тъй като са и в цвета на основния акцент, нещата са съвсем на място!
    Благодаря ти, че се включи и в Предизвикателство №3!

    ReplyDelete
  6. Чудесен таг, с прекрасен ярък тюркоазен акцент!

    ReplyDelete
  7. Страхотен е! Много ми харесва твоят таг! Поздравления

    ReplyDelete