Sunday, March 18, 2012

Откриването на сезона...

Записахме участие тази година...
Слънце,температура около 20 градуса,големи двойни кафета и еклерова торта и най-добрата компания,какво му трябва на човек повече...
Двата часа прекарани заедно минаха толкова неусетно и най-хубавото е че вече ни става традиция,разговорите ни стават все по-лични и май слънцето което ни се усмихваше,и любопитно подслушваше ни накара да се посмеем от сърце,заредихме се взаимно с пресъствие и приятелско чуство.Очертаваме се един доста шарен тандем и едновременно с това вече по женски съпричастен и близък....
Ето ни ухилени и неспиращо бърборещи...
Благодаря ви момичета,че споделихте от свободното си време с мен и ме заредихте така емоционално.Снеже,Руми и Нели беше ми изключително приятно и заредена сътворих ето това,което е в унисон със слънцето,топлото пролетно време  и с личната ми емоция.Благодаря от сърце!

Специално я правих за първия рожден ден на блога на Вили,исках да участвам с брошка ,а не с картичка.Харесвам нейния фин почерк и голяма идейност,лек и чист рисунък на всичко,което излиза от ръцете и.Посетете я и ще ви хареса,уверявам ви.
На Вили,пожелавам много години да има желанието,волята и времето да твори и да списва блога си,за да ни радва и зарежда с частица от себе си!
С усмивка се разделяме и пожелание за прекрасни неделни часове,до скоро.
Ива

16 comments:

  1. Ей, ама много сте готини!

    ReplyDelete
  2. Иве, голям разкош си сътворила :) Брошката ти е наистина уникална и впечетляваща :)

    ReplyDelete
  3. Лелеееееее, настръхнах от кеф!!! СТРАХОТНО!!! Иве, тази брошка е самата прелест! Не знам за кое да благодаря по- напред. За цветето ли, за думите по моя милост или за това, че споделящ празника и настроението ми...?! Ще кажа голямо БЛАГОДАРЯ за всичко на куп ;)

    ReplyDelete
  4. Какъв кеф,а ? Много съжалявам ,че не успях да дойда за двойното кафе.Но се пригответе след две седмици аз каня:-)

    ReplyDelete
  5. Ехххх, лекичко ви позавидях... Брошката е страхотна!!

    ReplyDelete
  6. Уникална брошка! Много красива!

    ReplyDelete
  7. Иве,аз ти благодаря че ни събра на сладки приказки.Зареждането е двупосочно.А брошката е много нежна и красива.Поздрави:)

    ReplyDelete
  8. Прелестна брошка, Иве! :)

    ReplyDelete
  9. Брошката ти е прекрасна!

    ReplyDelete
  10. Иве,голяма майсторица си!
    Как ми се иска да изпия и аз едно кафенце с вас.....

    ReplyDelete
  11. Невероятно красиво нещо си сътворила!Шапки долу :)

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Леле! Наистина страхотна брошка! Поздравления!

    ReplyDelete
  14. Как ме зареждате с тези коментари,благодаря ви момичета от сърце!

    ReplyDelete
  15. Еееех, кеф не ами... Много добре сте направили, момичета! Иве, на теб браво за хубавата инициатива! Чудесна е. И такива срещи действат много зареждащо и са наистина много, много приятни!

    ReplyDelete
  16. Прекрасна артистична брошка. Същото мога да кажа и за женската компания, която виждам на горната снимка :) Четири чаровни и много артистични дами! Прегръщам те, Иве!

    ReplyDelete