Thursday, November 1, 2012

Коледни свещи

Мили творящи дами,отправям към вас една покана за Съботна работилничка,мястото е при Руми-ул.Петко войвода 1,Пловдив,на 10.11.2012 от 16.00 часа.Подготвила съм ви два варианта
единия в червено и златно,класическите коледни цветове.
















Ще се позабавляваме с фонов печат и златна пудра,ще ви покажа топлия ембосинг и как да вградите изображението в свеща,ще си я поокрасим с коледни шипки,шишарки и малко листенца.
Ще се посипем със златен прашец и ще подготвим една класическа украса за коледната трапеза ;)


















И едно предложение ,което е малко шаби,малко нестандартно,но също толкова коледно:

















Тук ще заложим на старо писмо с тъмно виолетова пудра,тъмни малки шипки и листенца имел,един малко по различен,но много приятно изглеждащ резултат.



Все пак Коледа,без топлината на пламъка от красиви свещи ,не е истинска.Ще се радвам,ако моето предложение ви харесва и можете да споделите няколко часа в събота,да се позабавляваме заедно и надявам се да си доставим истинско удоволствие.Коледа наближава,с порива на вече студения вятър,с посипаните листа по земята,с краткото слънце,но и с надеждата,за най-топлия,семеен и уютен празник.Нека си го направим и малко различен.Ще ви очаквам!
Ива :)

12 comments:

  1. WOW! СТРАХОТНИ са и двете, но втората ме плени от раз!

    ReplyDelete
  2. Какво да кажа, освен че страшно ме е яд, че не мога да дойда до Плводив! Страхотни красоти, да не говорим, че миналата година направих безуспешен опит с декориране на свещи с ембосинг и щеше да ми е много полезна тази работилничка!

    ReplyDelete
  3. Съжалявам за пропуснатите мигове на споделено удоволствие...и резултатите,които определено биха ме заинтригували!!!Успех на всички,които дойдат и голямо забавление!!!

    ReplyDelete
  4. И аз съжалявам, че съм твърде далеч, но пък с удоволствие се наслаждавам на творенията ти от екрана, Иве! :)

    ReplyDelete
  5. Страхотни са! Толкова уют и топлина излъчват, дори и не запалени! И аз съжалявам,че съм далеч от Пловдив, за да посетя някоя от прекрасните ви срещи!Поздрави от мен!

    ReplyDelete
  6. Прекрасни са, Иве! Невероятна си! Честит празник!

    ReplyDelete
  7. Иве, свещите са великолепни! Прекрасна празнична атмосфера създават!

    ReplyDelete
  8. Прелестни са, Иве, тези свещи! Ще съжалявам много, много, но не мога да се телепортирам до теб! Поздрави!

    ReplyDelete
  9. Много са красиви, Иве! Много сте ми далече, иначе с удоволствие бих се включила във вашите работилнички!

    ReplyDelete
  10. Момичета,момичета ако знаете и на мен как ми се иска да се запознаем,някога,може би!Толкова са зареждащи срещите ,работилничките...Добре че е Руми,че успявам да си набавя храна за душата,много се зареждам и съм и безкрайно благодарна!А на вас мога само да кажа едно голямо благодаря,за времето което споделяте с мен тук и милите думи,които ми оставяте,те също са един голям коректор за това което правя ,а и невероятен стимул !!!

    ReplyDelete
  11. Разкошна коледна идея, да внесем в домевете си допълнително топлина и уют с нещо толкова малко, но с вложена огромна позитивна емоция !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз да ти кажа честно,никога не съм си представяла Коледа без пламъка на свещите ,събирайки всички около масата да виждаш как играе пламъчето и озарява лицата на любимите ти хора,сигурно затова в Коледата има някакво вълшебство...:)

      Delete