Sunday, March 31, 2013

За Тони

Привет и от мен,
Такова моткане и чудене беше,но все пак успях да се вместя в срока.Тони мила,толкова много исках да ти направя картичка/макар и виртуална/,надявам се всеобщата любимка Тифани да ти хареса.Използвах и нещо ново за мен едни "захарни тичинки",както ги нарича Руми,новия ми комплект стенсили,които правят такива невероятни цветя,че съм влюбена в тях.Специално издание ,за много специално момиче.Тони ,толкова е красиво твоето местенце,винаги можеш да поемеш глътка свеж въздух,различен,мил,прекрасен и доста вълшебен.Мога само да ти/си/ пожелая мнооооого дълго да списваш това прекрасно местенце,да имаш волята и хъса да ни зареждаш с прекрасните си "смарагдови творби".И нека вдъхновението е винаги с теб!!!



И малко подробности от новите ми цветя,сигурно често,често ще ги използвам.Направих и няколко филцови такива ,но за тях -в друга публикация :)



Много сладурски станаха,страшно си ги харесвам ,а надявам се и на вас харесат.

Тук е момента да кажа едно голямо благодаря на Ади.Нейна е изработката на този и още един печат с моето лого,който ще ви покажа по-нататък.Толкова е отзивчива и вече два месеца съм горд собственик на личен печат,трябваше отдавна да го споделя с вас,но в интерес на истината,днес му дойде времето/това си е неговото първо блогдефиле :)/.

Разбира се,че ще я включа и в Забавлятелството при Мър и Мяу-Нещо ново
Прекрасен остатък от уикенда от мен,а утре ще се видим отново ;)
Ива


13 comments:

  1. Иве, страхотна е и цветята ме грабнаха още от първия поглед към картинката преди изобщо да прочета, че са ти нова придобивка... супер!

    ReplyDelete
  2. Страхотна е, Иве! Ацветята са невероятни! :)

    ReplyDelete
  3. Ами, разкошна е просто. Всичко и е тамън по мярка. И цветните композиции, и авторският печат са наистина впечатляващи. Много ми хареса :)ххх

    ReplyDelete
  4. Тази сутрин си мислех за теб...ето те,с поредната красива творба и честитка за придобивките,с радост да се" печаташ"!!!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ви момичета,знаете че луд умора няма,та и аз по този почин-търсих,търсих и намерих най-накрая нещо различно е ефектно за цвете,трябва да ви кажа че и филцовите не отстъпват,но като подготвя публикацията :)Бисе,благодаря ти ,че заемам мислите ти,надявам се с положителни емоции :)

      Delete
  5. Иве аз точно загледах цветята ,че много ми харесаха!Чудесна картичка.Поздравявам те и за присъединяването ти към ТД на The Creazy Challenge:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Снеже благодаря ти,а утре намини пак ,за да ти пошушна нещо ;)

      Delete
  6. Ех, че красиво! Пълниш ми душата, Иве!

    ReplyDelete
  7. Страхотна фея, красиви цветя и още по-красиви тичинки!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Candy,Bo благодаря ви момичета,че се поспирате тук и ме зареждате с усмивка :)

      Delete
  8. Цветята са прекрасни, Иве, както и цялата картичка!

    ReplyDelete
  9. Иве, не по-малко вълшебство и красота носи и твоята прекрасна картичка! Тифани наистина е всеобща любимка, а цветята ти са просто приказни. Донесоха ми много настроение и ще очаквам с нетърпение и следващите им превъплъщения в нови красоти! Благодаря ти, че се включи в моя празник!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Маги,Тони благодаря ви слънчеви момичета!Тони,за мен бе истинско удоволствие да споделя празника ти !!!

      Delete