Monday, May 13, 2013

Бебешка картичка/Baby card

Привет от мен ,
След динамичните ни избори,днес е време за ново предизвикателство и време за хобито ни.В Щурото предизвикателство ви предлагаме да направите Бебешка картичка.Толкова е велик този момент,появата на един нов живот...И друг път съм казвала,че за мен няма по -хубав аромат от този на бебе,да ти ухае цялата къща на него :)Използвах печата Moon BabyЗа да е истинска звездичка,посипах с малко брокататено лепило,използвах шоколадово кафяво за контраст на нежните синьо-зелени тонове и мисля че се получи доста интересна и малко нетипична,но много свежа и закачлива бебешорска картичка.
Наши любезни спонсори са Pink Gem Designs, които ще предоставят на победителя 4 дигитални печата,а вие може да се разходите из тяхния сайт и да видите какви сладурски печати предлагат


С това обаче не преключвам, имам да ви покажа и едно албумче,което правих вечер след работа с много любов и изцяло вдъхновена от Виолетовото облаче-Благодаря ти,Вили че ме караш да запрятам така ръкави,само надничайки в твоето вълшебно местенце :)

Доста странички за последователна публикация,няма да ви отегчавам и ще ви ги покажа като колажи :)


Разделям се с вас и очаквам да ми покажете най-красивите си бебешки картички!
Ива

6 comments:

 1. Леле, Иве, страхотно е албумчето! Много ми харесва как си го изпипала и всички тези прекрасни закачки! Разкошно е!

  Гуш
  Ем

  ReplyDelete
 2. Иве, пристигам по-рано от предвиденото, но за това е виновно не само времето, но и нетърпението ми да ти пиша колко много, ама много ме впечатли изработката на това твое албумче! Страхотно е! А в комплект с картичката - бижу!

  ReplyDelete
 3. Иве, картичката е много нежна! Албума обаче силно ме впечатли! Оригинален, красив, нежен. Поздрави, Иве!

  ReplyDelete
 4. Oh how wonderful your creations are Iva, so beautifully made, love the incredible details! Thanks for your sweet comment on my blog, take care, Ira xox
  irascreacorner.blogspot.nl

  ReplyDelete
 5. Иве, за мен е чест да съм твое вдъхновение! И картичката и албума са разкошни! Личи си , че си вложила всичката си любов! Поздрави от мен!

  ReplyDelete
 6. Картичката е много сладичка, висулката е точно на място! А албума е приказен!

  ReplyDelete