Monday, June 10, 2013

I'm a star

Не съм аз...споко :)
Ето една истинска тинейджърска звезда.
       
По-луда картичка от тази не съм правила,определено ми беше забавно и доста вдъхновяващо ми дойде този позеленял "красавец".Истинска звезда е ,така съм се смяла като видях какви предложения са ни предоставили,нашите спонсори.Тази седмица това са :
За повече подробности ще трябва да надникнете в Щурото предизвикателство.
Ако обаче продължавате да стоите пред компютъра има опасност да си докарате ,точно такива кръвясали очи ,като на моя сладур.

Копченца  и буквички и първата ми момчешка картичка,даже аз самата се изненадах,че успях да сътворя тази закачка, и място за надписване:
Доста тъмни цветове,но мисля че се получи една прилична комбинация.
Разделям се с вас и ви очаквам в The Crazy Challenge,надявам се да съм ви донесла усмивка,а ако и вдъхновението ви е връхлетяло покажете ни вашата тинейджърска картичка.
Желая ви успешна,слънчева и топла седмица!
Ива


9 comments:

 1. Хихихи, ама много е готина!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Радвам се,че съм те усмихнала,Вили :)

   Delete
 2. Ех Иве,чакахте да си направя моята тиин картичка та да пуснете предизвикателството:)))Как отново да се върна на тази вълна-вече съм на цветя и пеперуди!А твоята пък е много яка и със сигурност ще е вдъхновение за другите момичета:)Поздрави далечни!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Продължавай смело с пеперудите!Знам,че те сърбят ръцете за новата придобивка!Ще се улучим на една вълна,а скоро може и да са ни близки поздравите ;)

   Delete
  2. Чувството е страхотно-пожелавам ти да го изпиташ в най-скоро време:)Дори все още съм под емоция и само си изрязва ли изрязвам ,а не съм сглобила нищо:)

   Delete
 3. Е, вече си звезда! С тази картичка! :))) Наистина щура и много забавна!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Бо,не съм аз...ето този сладур е звездата!Радвам се ,че съм ти донесла настроение!!!

   Delete
 4. Много забавно, Иве и много оригинално! Както винаги уникална!

  ReplyDelete