Monday, July 1, 2013

Монохромно

Днес е ден за публикации,много съм щастлива ,че имам удоволствието да ви вдъхновя при невероятните Забавлятелки от Мър и Мяу.Този месец,ще ви предизвикаме с тема,която в интерс на истината правя за първи път,но се оказа много по-лесно отколкото си представях.Удоволствие да твориш в един цвят и да търсиш неговите производни,палитрата е толкова необятна,че всеки би могъл да опита и да си достави удоволствие.Избрах кафявото,като един много земен и пълен с нюанси цвят.Обичам да прaвя картички в ретро стил,дали е шаби-може би да,но пък ми действа така релаксиращо,че бих направила отново и отново.





Заложих този път на земята,пясъка и  морското дъно,като през цялото време си мислех за едно определено момиче.


Много ми се искаше да кажа едно благодаря на невероятния творец-Мила.
Обичам всяка нейна картичка и понеже вече имам една от нея ,която ми достави истинска наслада за очите,нямаше как да не се включа в нейната сладка покана.



Мила,представям си те като волна птица,окъпана от слънце и морски капки,като вятър който носи топки от морски цветя,като пясък горещ и нежен,като тайни от морски дълбини споделени с нас.


Направих я за теб,с пожелание дълго време да ни радваш от" красивия си свят",творческия ти заряд да става все по-голям и по-голям,нека има още много блогогодинки,които да празнуваш с нас.

За теб ,от сърце.
Ива

12 comments:

  1. Бих била щастлива,да съм аз:)),но да не бъда нахална,вече имам късче красота от теб,а тази ще ми е за предстоящо вдъхновение!Благодаря за удоволствието и хубава седмца!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се ако съм те вдъхновила,Бисе!Твоя поглед и невероятни творби,ми действат мнооого насърчително и творчески продуктивно!Аз също ти благодаря и ти желая слънчева и пълна с емоции седмица!

      Delete
  2. Иве, прекрасна е!!!

    ReplyDelete
  3. ПРЕЛЕСТ! Защо ли и мен все ме тегли към този извехтял стил....

    ReplyDelete
  4. Иве, страхотна е! Полетях и аз! <3 Не мога да го опиша с думи, но чувството, което ми подари тази сутрин с картичката си, е прекрасно! <3 Благодаря ти! :)))

    ReplyDelete
  5. Великолепна е! Страхотна красота си сътворила и този път, Иве!

    ReplyDelete
  6. Прекрасна и нежна, стилна и докосваща, а същевременно тооолкова истински земна! Поздрави за тази красота!

    ReplyDelete
  7. Истинска прелест, Иве!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ви,момичета!За времето което отделяте и за милите думи :)

      Delete
  8. Прелестна е, Ива, прелестна! Стила, темата, изработката! Удивителен творец си!

    ReplyDelete
  9. Много е красива, чак вълшебна...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря момичета,лесно е когато твориш за конкретен човек.Особенно ако и той самия те вдъхновява,тогава става още по-лесно :)

      Delete