Monday, December 9, 2013

Фото вдъхновение

Привет,
Днес е време за новото ни Щуро предизвикателство и този път решихме да ви предизвикаме с Фото вдъхновение.Снимката е повече от прекрасна и в прекрасните цветове на една Коледна вечер с близки и приятели.
Аз се вдъхнових за поредното коледно тагче,този път реших да е с две лица,да става като табелка за маса,или висящо на коледния подарък и разбира се едно подвижно местенце за пожелание :)


Изцяло върху бял картон,с безцветно мастило и безцветна ембосинг пудра,дистрес мастило Счупен порцелан и малко снежинки за разкош.Сладък коледен пудинг с малини и ванилия и голяма коледна звезда,посипана със сняг.Получи се едно доста ефирно и различно тагче и за да има място и за мили думички,реших да му закача и една малка "сестричка".


Кръгчетата,са остатъците от изрязването,така че работихме по програма минимум на картон ;)


Ето и гръбчето,с огледален образ на пудинга,много брокатено лепило и глоси акцент :)


 
Спонсори тази седмица са : Doctor Digi,s     ,а подаръка за рандом победитя ще е изненада.Очаквам ви и ще се радвам,ако и вие се вдъхновите от коледната снимка и ни покажете,вашето творение.
Ще го покажа и тук-Тag-along
До нови срещи.
Ива

1 comment:

  1. So pretty love this layout and the nice sparkle you have added. Thanks so much for playing this week at Crafty Sentiments:)

    ReplyDelete