Saturday, February 1, 2014

Show Some Love

Привет и от мен,дойде месеца на любовта и темата на новото ни предизвикателство в Open-Minded Crafting Fun Challenge 
e Show Some Love/Покажете малко любов/.Темата е толкова необятна,че всяка ваша интерпретация ще ни е интересно да споделите при нас.Аз избягах този път от класическата "Валентинка",а направих продължението от предишния ми пост.За приятелството...то е също много любов,доверие и емоция,близка или далечна,но винаги истинска.Познавайки предпочитанията на моята приятелка,любовта и към книгите,нямаше как да не направя и книгоразделител към картичката .
Закачих и едно бижу за компания,малко шаби и повечко шик ;)
Надписчето е от единия от спонсорите,това са INKY IMPRESSIONS,който ми се стори много подходящ за случая,малко ръчно изработени висулки да го поразкрася.

Позволих си да я разходя до Париж и Една стара Английска градина,или там където спомените от прочетена книга могат нея самата да я разходят.
Направих го малко по-дълъг ,за да става и за А4 формат и воала,остана ми удоволствието ,с което го правих и се надявам и на нея да и хареса.
Разделям се с вас и ви очаквам в Третото ни предизвикателство в Open-Minded Crafting Fun Challenge ,както вече сте разбрали,спонсорите са няколко,наградите също,така че участвайте,може късмета да ваш.Желая ви един прекрасен и творчески уикенд,очаквам ви.


6 comments:

  1. Удоволстие за душата ми, Иве!Поздрави и вдъхновение !!!

    ReplyDelete
  2. Прекрасно се е получило, както всичко което правиш :) Удоволствие беше да гледам красотите които си сътворила :)

    ReplyDelete
  3. Wonderful inspiration for the Open Minded challenge, loved seeing it

    ReplyDelete
  4. This is such a fabulous bookmark!!!! Love the great embellishments you have used!!! Totally awesome thanks for this great inspiration.

    ReplyDelete
  5. Iva, this is GORGEOUS! Love it!

    Amy A ~DT Sis

    ReplyDelete