Wednesday, March 19, 2014

От нищо нещо...

Днес ще ви покажа един таг,мъжки...което при мен си е голяма рядкост,но пък го правих с истинско удоволствие.
Тук експериментите са много.Топлият ембосинг този път направих по два различни начина.Върху детайлите от бирен карон,минах първо с дистрес мастило в няколко цвята и посипах златна ембосинг подра,само на места,все едно ги "посолих",нагрях ги малко повече,до момент на "завиране" и се поличиха едни много ефектни състарени "метални елементи",а на дизайнерската хартия ,я направих с безцветно мастило и обилно покриване с пудра,хареса ми как стои различно зърнеста и покриваща и ще го пробвам отново ,в някой следващ проект.Не съм фен на златното,но този таг си го искаше определено.Имайте предвид,че върху бирен картон трябва да се работи бързо,защото поглъща мастилата и на големите зъбни колелета,го правих на два пъти,разбира се добре е да ги държите с пинцета,защото имате голяма вероятност да се изгорите/от опит го казвам /.
На тагчето,сложих и малко метални елементи,леко "откраднати",от кутията с нужни и важни неща на моята по-добра половинка.Една перчата гайка,някаква ламела/незнайно как попаднала в кутията/и малко дребушляци,които вярвам трябваха само на мен ;)
Имах леки затруднения със залепването на металните елементи,но на помощ ми дойде глосито/май това е продукта,който в последно време ползвам постоянно/и се получи ефекта на стъкло в центъра на всеки отвор.Въпроса е ,че стана здраво и украси един подарък .Няма как да не го включа в предизвикателство на Софи,което ми е много на сърце.
Simply Steampunk Challenge-Create your own background


9 comments:

  1. Леле, Иве, скри ми шапката! Освен че явно и мъжките проекти ти "лепват" перфектно се мъча да си представя дали е възможно половинката да е по-добра... не искам да обиждам човека или да ти противореча, но ми се струва тооолкова трудно постижимо, че чак почти невъзможно!

    ReplyDelete
  2. Разкошен таг!!! И цветовете, и елементите- всичко ми харесва!

    ReplyDelete
  3. Много, много креативна работа. Прекрасен таг, Иве. Браво :)ххх

    ReplyDelete
  4. Браво и от мен, Иве!!!Всичко казано, е по-горе :)

    ReplyDelete
  5. Глосито е страхотен акцент! Аз не оставам без него, защото го използвам за всякакви дребни елементи. :)
    Тага е просто великолепен, Иве! Много ефектно се е получил топлия ембосинг.

    ReplyDelete
  6. Great looking tag, love the embellies! Thanks for joining us at Simply Steampunk Challenges (c:

    ReplyDelete
  7. Great tag Thanks for joining us at Simply Steampunk challenges

    ReplyDelete
  8. Great tag Thanks for joining us at Simply Steampunk challenges

    ReplyDelete
  9. lovely tag... Thank you for joining us at Simply Steampunk Challenges
    Hugs

    ReplyDelete