Monday, April 7, 2014

Easter/Великден

Не знам за вас,но Великден винаги съм го свързвала,с малки сладки шоколадови зайчета,които моите деца нямаха търпение да унищожат,далеч от нашите традиции,някак зайците се намърдаха тихо и кротко и сега като се замисля,и аз не бих отказала на едно сладко шоколадово зайче, а вие ;)
Ето ги тези малки сладурчета,пръскащи любов и усмивка,дали заради дундестите памперси или фльонгите,но на мен ми доставят широка усмивка.Малко маргаритки за пролетно усещане и карирана хартия ,като покана за едно веселие на тревата/вече зелена и носеща аромат на пролет/.
С тези сладурчета,ви каня в Card Mania,за участие в нашето Великденско предизвикателство.
Любезен спонсор са Meljen's Designs,които ще подарят 4 дигитални печата,на един късметлия.
На мен ми носят такава радост,по детски наивна ,безрезервна любов и за мен ще е удоволствие да я споделя в Хартиени вълшебства,в благотворителното им начинание,което адмирирам “Всеки МОЖЕ да промени света към по-добро......с това, което МОЖЕ най-добре!,няма как да пропусна тази възможност и ако успея бих направила още няколко картички.Още като прочетох за инициативата им,се почуствах длъжна да се включа.Причината е най-вече емоционална...Преди няколко години,се запознах с едно семейство на което детенцето е със синдром на Даун,трябва да ви кажа,че тези деца,са толкова интересни,по своему добри,обичливи и различни и ти трябва такова голямо сърце,воля и безрезервна любов,за да си тяхна майка.Подкрепям каузата,ви момичета!
Ще я включа и в Забавлятелство 30 .

2 comments:

  1. Зайчетата са много сладурски, Иве! Благодаря ти, че подкрепи мисията на фондацията. И да, права си, трябва да познаваш едно от "тези" прекрасни, уж различни деца, за да разбереш , че всъщност са деца като всички други. Трябва да бъдат обичани и подкрепяни. Кой както може.

    ReplyDelete
  2. Големи сладурковци са тези зайчета. Благодаря ти и аз, че ги включи в нашата инициатива при Хартиени вълшебства!

    ReplyDelete