Monday, July 21, 2014

Baby Blog Hop

Привет с новият ни Baby Blog Hop,отново имаме повод да се радваме на принцеса и това е малката сладурка на - Мила.Нека расте жизнерадостно,обичано и красиво дете,за радост на мама и тате,а ние ще почерпим един от вас с какво по-хубаво от комплект дизайнерски хартии любезно предоставени ни от Хобисимо
Темата ни е червено/като макове/,любимите на Мила и калинки за малки момиченца.Аз традиционно направих лента за коса и макове от филц,за да са мекички и нежни ,като малко бебче,сложих и две калинки за компания.

Не се стърпях и направих и картичка за мама :)
За онзи магичен момент,в който една жена се превръща в истинска вълшебна фея,раждаща нов живот и ставаща майка.
Честито Мила,щастието в детето е най-красивия и мил момент в живота.Нека растете заедно в спокойствие,здраве ,взаимни усмивки и мили моменти!

За да имате шанс да спечелите в нашия New Baby Blog Hop е необходимо от днес до 24.00 часа в сряда (23 юли) да оставите коментари в публикацията на всяка една от нас, участничките в хопа. Посочените часове са българско часово време (GMT+2). Победителят ще бъде обявен в сайта на Card Mania в събота.

Желая ви успех!

14 comments:

 1. Много сладурски подарък! С пожелания за здраве и радост около малката!

  ReplyDelete
 2. И лентата за коса и картичката са чудесни! Пожелавам много кастливи мигове на Мила и Диана!

  ReplyDelete
 3. Разкошна картичка и лента за коса! Браво Ива!

  ReplyDelete
 4. И лентата и картичката са страхотни!

  ReplyDelete
 5. Gorgeous felt poppies with wonderful magical card!!!

  ReplyDelete
 6. Beautiful card and so felt lovely poppies! They are a lovely matched set for Mila and her new baby! The colours are gorgeous! Congratulations to Mila on the birth of her baby girl! That's wonderful!

  ReplyDelete
 7. Иве, страхотен подарък, а милите ти думи истински ме разчувстваха!

  ReplyDelete
 8. Прекрасен подарък и за мама и за малката принцеска! Поздравления за страхотната изработка и за прекрасните думи в публикацията ти :)

  ReplyDelete
 9. Иве, чудесен подарък си сътворила. Тази лента за коса е истински разкош. Наистина момента в който даряваш нов живот е най-вълшебен

  ReplyDelete
 10. Иве,радвам се да те видя на линия и разбира се с това и възможността да се наслаждавам на красотите ти!Да е жива и здрава малката принцеска и всички около нея.Да им носи радост и усмивки.Подаръкът който си им подготвила незнайно как но ми напомни приказката за Малечка Палечка-която в моите детски представи живееше в едни такива разкошни цветя.
  Поздрави и те чакам на линия скоро:)

  ReplyDelete
 11. Иве, приказен подарък си направила за малката Диана!

  ReplyDelete
 12. Лентата за коса е просто прекрасна, Иве! Браво за страхотната изработка. А картичката за мама Мила с този любим печат на Aurora Wings излъчва женственост и нежност, точно като за ново мамче. :) <3

  ReplyDelete
 13. Иве, прекрасна е лентата за коса, сигурна съм че ще намери своето място на тоалетката на новата бебка :) А картичката е чудно подходяща за повода.

  ReplyDelete
 14. Very bright job! Love this image! the card is fantastic!!! And the hair ribbon is great done! I wish I could make the same.

  ReplyDelete