Thursday, March 5, 2015

Арт Журнал

Или заразата наречена Микс Медия.Започенеш ли го,определено няма спиране .След като си подсигурих тефтер вчера,днес вече е готова първата страничка на журнала.Имах няколко идеи за начало,но натежа да започна с това :
Подлепих с парченца хартии ,от които се намачка ужасно,минах с гесо ,с което втвърдих намачканото и си легнах...почти обезнадеждена.Но мира не ми дава и сутринта с навит часовник/това започва да прилича на някаква форма на лудост/,наплесках с акрилни боички ,направих си фона ,тревички ,цветенца и слънце/къде без него/,продължих да издевателствам над тефтера.Имах разпечатана картинка,която снощи оцветявах докато се мачкаха листите.Цялата концепция около надписа ме накара да направя и това слънце с двуфазно кракле и ярко черени пукнатини/за повече драматизъм/.Ако се чудите защо са големите бели точки...това са мъхчета на върба...летят си из въздуха.
Толкова за първият ми опит,явно така да ми се иска вече да е топличко,че с тези ниско-положителни температури клонящи към 0-та ....пролетта е май само в главата ми.
До скоро ;)
Ива

5 comments:

  1. Иве, чудно пролетно начало на готин тефтер. Следваща страничка ще е на плажа, знам си аз.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. О Кате...те идеи много в главата ми,ама ще взема да те послушам и никакви клипчета и нет за вдъхновение ;) Пък знае ли човек...може и да познаеш

    ReplyDelete
  4. Иве, много сладурска се е получила страничката ти! Страхотно зареждаща и слънчева - перфектна за първа страничка от журнал. :) <3 Радвам се, че нагънатите листчета не са те отказали от това да я довършиш! Аз лепих с гел медиум (acryl structur-gel seidenmatt от тук си взех) и нямах никакво нагъване, та може да е от лепилото. Може да помогне и ако залепяш няколко странички от тефтера за по-стабилна основа на страничката. :) Чакам с нетърпение и номер 2! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря много за съвета,да с лепило минах и е от него,но най-вероятно ще лепя по две страници ,защото ми се виждат тънки,нищо ще караме на пробата и грешката и ще намерим извора с топла вода ;)

      Delete