Wednesday, May 25, 2011

9 Юни-Международен ден на приятелството

                                      Мили приятели,
         Обръщам са така към вас ,защото тук ние показваме себе си,споделяме част от нас,разкриваме малките си тайни,трепети,стремежи и мечти.
        Бих искала ,по този повод да подаря един подарък на някой от вас ,но няма да ви го показвам сега,нека бъде малка изненада :)
          Единственото ми условие е да оставите коментар,под тази публикация в който да напишете ,защо се спирате тук.Искам само да сте искрени,не поставям други условия ,нито да слагате във вашите блогове този пост,нито задължително да сте ми последовател.
          Подаръка ще го обявя на 8 юни,а един от вас ще избера в деня на приятелството 9 юни.
Желая ви късмет !

                                         Усмивки от мен
                                                 Ива

21 comments:

  1. Здравей Иве. При теб специално се спирам, защото ти си част от една групичка блогове, които следя, на хора с позитивно излъчване. Винаги ми е приятно да те посещавам. Поздрави!

    ReplyDelete
  2. Иве, благодаря за интересното инфо - не знаех, че има международен ден на приятелството! А това, че вече знам, поражда веднага разни идейки, но дано имам възможност да ги осъществя!
    Посещавам твоя блог с най-голямо удоволствие, защото в това, което правиш открих голямо разнообразие, картичките ти не са подчинени на един определен тип оформяне и използване на материали. Напротив - при всяка една има нови цветове, нови акценти, разнообразие от използвани материали и може би това, което най-много ме привлече е това, че всяка една от тях носи частица от теб самата, от настроението, с което си я правила и по този начин предава на останалите твоите чувства в момента. Все още не мога да забравя прекрасното чувство, което остави в мен картичката ти "Полет"! До ден днешен, когато усетя, че някой се опитва да ми подреже "крилцата" или просто нещо не ми е на кеф, се сещам за нея и отново волно "политам", избавяйки се от негативното! Надявам се и за в бъдеще да продължиш да споделяш толкова впечатляващи и оставящи ме без дъх творения! Пожелавам ти прекрасен и изпълнен с много усмивки и искрени приятели ден!

    ReplyDelete
  3. :)Иве,ти си човека от този блог в чието лице открих един истински позитивен творец,който е готов да помага когато и с каквото може.Благодаря ти,че те има!Успех и продължавай да откриваш себе си и истинските приятелства!

    ReplyDelete
  4. Винаги се отбивам при теб. Може би не винаги оставям коментар, защото не се чувствам достатъчно добра в писането, че да те похваля. Всяка твоя картичка е различна сама по себе си и не е ограничена в определени рамки. Обичаш да експериментираш и успяваш. За 5 месеца си постигнала страхотен успех в хобито си и ти пожелавам да продължаваш с пълна пара! (;

    П.П.:Не знаех, че има такъв ден. Благодаря!

    ReplyDelete
  5. Здравей, Иве. Винаги чакам с нетърпение да видя следващата ти публикация и новите красоти, които правиш. Още преди срещата в Пловдив бях останала с впечатлението, че си от онези хора надарени да пръскат позитивизъм около себе си без да търсят каквато и да е полза или облага. А след срещата, бях напълно убедена :-) Радвам се че има хора като теб и чакам с нетърпение следващите ни срещи :-) прегръдки

    ReplyDelete
  6. Аз си признавам ,че след срещата в Пловдив ,следя всяка публикация на всички,които бяхме на срещата с по-особено чуство и вълнение.Съвсем различно е ,когато познаваш хората не само виртуално.Приятно ми е много при теб.

    ReplyDelete
  7. Понякога има хора, които дори да не познаваш от дълго време някак си чувстваш като "сродна душа", може би общото между всички нас в тези блогове е страстта да правим нещо с ръцете си, извирайки от сърцето. Признавам, че след срещата в Пловдив в твое лице и това на момичетата видях точно това. Няма да крия, че от теб лъха едно спокойствие и позитивизъм, което навярно не е измамно, защото от коментарите тук и то от хора, които те познават от по-отрано си личи това. Щастлива съм, че познавам такива хора и прекараните часове с тях е отмора за душата.
    П.П. Между другото още при смяна на снимката във фейса се каня да ти кажа, но на тази снимка е точно тази Ива, която помня - весела, ведра и елегантна!
    Пожелавам ти само истински приятели около теб!

    ReplyDelete
  8. Здравей Иве,
    опитвам се да не пропускам твоето кътче, но не винаги успявам да проследя всичко, което правиш.
    Причините, поради които следя блога ти са няколко:
    много харесвам нещата които правиш, впечатлих се в началото с каква сила и успех навлезе в "блог пространството", а може би най голямата причина е, че те чувствам като приятелка, въпреки, че не се познаваме лично. Много ме впечатли подаръка ти от играта "Предай нататък" и писмото, което ми написа. Все още си ги пазя.
    Харесвам в теб креативността ,а относно проектите напредваш много бързо и експериментираш смело.
    Редовно отделяш време и за моето кътче и винаги коментарите ти са чудесни.
    Пожелавам ти така както ти си искрена и всеотдайна в приятелството, хората около теб да отвръщат със същото.
    Поздрави и целувки!

    ReplyDelete
  9. Здравей Иве,
    поради няколкодневните ми проблеми с Blogger явно съм пропуснала тази ти публикация и едва сега я видях. Благодаря ти ,че винаги ни поднасяш някакви интересни информации.Честно казано не знаех, че има такъв ден- на приятелството.Нима за приятелството може да има определен ден?!
    Посещавам твоя блог с голямо удоволствие,не пропускам публикациите ти/ като изключим тази/.Тук ме привличат чудесните ти идеи, така майсторски реализирани, нестандартното ти мислене и разнообразието в творенията ти.Харесва ми ,че не се страхуваш да експериментираш с различни техники, както и ,че ги споделяш с нас.От постовете ти определено струи оптимизъм и позитивизъм , зареждат ме с енергия и приятни емоции.Продължавай и занапред все така да ни радваш с творения като "Полет", а твоят полет в блог пространството е определено много успешен и нека продължи все така устремно!
    Прегръдки от мен!

    ReplyDelete
  10. Здравей,Иве!
    Тъй като цъкането на блогове и поддътжането на моя е нещо,което правя в свободните минутки от гледане на две деца (както е с повечето от нас, днес с изненада установих че твоя блог съм пропуснала да "следя" (както и няколко други). И така гледайки интересните ти неща стигнах до тази публикация.Нещата които правиш са много креативни и сега ще ги разгледам и по-назад.Коментарите ти в моя блог ме радват много и ги чета с най-голям интерес.Благодаря ти за това искрено!
    И аз не знаех,че има ден на приятелството и сега ти пожелавам чесни и верни такива.Поздрави от Варна! Калина

    ReplyDelete
  11. Ах Иве с това мое отсъствие съм пропуснала май доста:))))Знаеш,че си се отбивам когато мога ,защото ми харесва това,което правиш:)))Имаш много добри идеи и се стремиш да си ги осъществиш по твой си начин:)))Имаш си собствен стил в правенето на красоти и това ми харесва:)))Силно се надявам вече да не се натъжаваш,когато имаш малко по-малко оставени коментари,защото понякога хората гледат без да им се пише,нооооо гледат:)))))
    Много целувки от мен и повече усмивки:)))

    ReplyDelete
  12. Здравей, Иве! Не ти писах веднага, не защото съм пропуснала този пост, а просто не си падам много по писането. Аз също не знаех за деня на приятелството, благодаря за информацията, която споделяш с нас. Посещавам твоя блог, защото ми е интересно, защото харесвам нещата които правиш. Харесва ми позитивната енергия на твоите творби. Желая ти много лични и творчески успехи!

    ReplyDelete
  13. Здравей :)
    Отбивам се тук, за да погледам добри идеи и красиви картички, правя го не само в твоя, но и в всички блогове, които следя. Подбирам блоговете в листа си, така че да ме оставят пълна с вдъхновение всеки път след като ги разглеждам :)
    Честит ден на приятелството предварително :)
    Вчера се натъкнах на едни много готини дигитални надписи ето тук : http://scrap-a-licious-times.blogspot.com/p/sentiment-digital-stamps.html.. и имаше един, който особено много ми хареса, гласеше : "There are big ships and small ships but the best ship is Frendship." , което няма добър превод на български, но на английски звучи чудно :)

    Усмивки :)

    ReplyDelete
  14. Здравей:)
    Не съм влизала в блога си от май(сега за гимназиите е усилно време-изпити, оформяне на годишен успех и затова).Щеше ми се по-рано да бях научила, че има такъв ден, а е толкова хубаво, че го има.Преди три дни приятелката ми имаше рожде ден, виждаме се веднъж в годината, откакто живеят на 300 км от тук, но,пък каква вана за душата е , когато сме заедно!Знаеш ли кое е най-странното-въпреки разстоянието , и двете вървим по един и същи път в търсенията си.Май се отплеснах много от темата,прощавай :)
    Защо идвам тук? Ами аз следя твоя блог отдавна и ми е интересно, чувствам се добре тук и затова продължавам да идвам.
    Искам да ти оставя една хубава мисличка, която прочетох вчера:Пътят към дома на приятел никога не е дълъг. И още една: Приятелите са като звездите-не винаги ги виждаш, но знаеш, че ги има.:) Желая ти много звездички! :)
    Усмихнат ден от мен! :)

    ReplyDelete
  15. Е, явно не само аз съм пропуснала тази ти публикация, а си е истински пропуск, защото не знаех, а и да съм знаела съм забравила, за Международния ден на приятелството :)
    Относно блога ти.. няма как да не го забележи човек, картичките ти са със собствен стил, различни и оригинални, има доста изобретателност в тях, а аз много харесвам такива картички и проекти. Точно това мен лично ме вдъхновява... просто винаги има какво да се научи от теб :)
    Поздрави!

    ReplyDelete
  16. Аз идвам защото ми харесва.

    ReplyDelete
  17. Още когато за първи път прочетох тази публикация, започнах да пиша кометар, но компютъра ми се прецака и явно не се е постнал :) И както е условието ще бъда искрена - към твоя блог ме доведе една скорошна публикация - Само за принцеси. Страшно ме впечатли тази идея и лично ме развълнува, а изпълнението й от твоя страна е много добро. А катричките, които правиш са произведения на изкуството. Пожелавам ти успех във всичко, много нови идеи и в духа на утрешния празник - достатъчно приятели, които да са ти истински!

    ReplyDelete
  18. Здрасти, точно като Течето идвам защото ми харесва. Приятно е и някак зареждащо.Но така е с позитивните хора. Желая ти такива приятели, които колкото и дълго да не си виждала да чувстваш все едно сте се разделили преди час.

    ReplyDelete
  19. Здравей Иве!Днес е първото ми влизане в твоят блог,поради което не мога да дам много изчерпателен отговор на въпроса ти а само първо впечатление...тук е едно много интересно място на което с радост и интерес за напред бих минавала.Не мога да обещая ,но със сигурност ще се стремя да го правя.
    Имам добри очаквания ....и мисля ,че ще бъдат оправдани!
    Надявам се да срещна и много нови приятели тук!

    ReplyDelete
  20. Иве, виждам че имаш много приятели и последователи, но това не е важното, а колко от тях са истинските, на които знаеш че можеш да разчиташ. Дори един е достатъчен, поне на мен.
    Не ти пиша с цел да се включа в играда за наградата, която е много интересна, но смятам че някой друг би я превърнал в нещо ощо по уникално. Пиша ти понеже публикацията и идеята ми харесват, а понеже нямам време много да творя, се радвам на творбите на други хора. Поради тази причина надничам и тук. Успех и дано "печелившият" се похвали с творенията си. Ще ми е интересно.

    ReplyDelete
  21. Здравей,Иве!Не зная защо не съм следила досега блога ти!Виждала съм твои картички по разните предизвикателства и винаги са ми допадали,но признавам си не съм разглеждала блога ти!Тази вечер попаднах тук чрез друг блог и ми стана интересно,защото не бях чувала за този ден!Много е хубаво,че го има!Честна крафтърска,че ще те посещавам по-честичко ти само ми давай повод за това :))))
    Голямо крафтърско гуш от мен!

    ReplyDelete