Monday, November 7, 2011

За една прекрасна творяща дама

Скоро имахме среща и този път повода беше една прекрасна и много усмихната дама,която не само твори прекрасни неща,а има и магазинче пълно с вълшебства направени от нейните ръце и безброй мечтани за нас крафтърките неща ,с които да творим.Това е Руми,която не потдържа блог ,но за сметка на това е такъв виртуоз в картичките.Правих картичката за нея ,със специално внимание за детайла,и като едно есенно момиче,нямаше как и картичката да  не e топла ,слънчева и много,много есенна...
Фона,правих с предварително изрязани от хартия листа,жилките ги правих от долната страна на хартията,за да получа ефекта на изпъкналост,малко червено и жълто мастило и стана един съвсем есенен фон...
Малко в по-близък план и разбира се отвътре преди да напиша пожеланията .
Радвам се,че хареса на Руми и понеже си е за рожден ден и то на прекрасна дама ,мисля да я включа в новото забавлятелство-"Женско царство",и при Тони за рожденния ден на блога и ,който следа с най-голямо удоволствие.
Тук е може би мястото и времето да споделя с вас ,че Тони винаги ми е била вдъхновение за начина по който изразява себе си,за уникалната и способност да извлича максимума от минимума :),да твори невероятни шедьоври с лекота и финес.Тони,пожелавам ти много рожденни дни още ,които да споделиш с нас,много публикации и още почитатели и нестихващи идеи,които да реализираш.
А на невероятните Мър и Мяу искам да им пожелая,непрестанен порив за "Забавлятелстване",нестихващ хъс и идеи с които да забавлявате и нас ,успех на начинанието ви момичета !
Усмивки за всички от мен:
Ива

7 comments:

  1. Иве картичката е прекрасна!Интересно ми беше да разбера ,как си направила фона.Усмивки и за теб!

    ReplyDelete
  2. Много е хубава и интересна! Любопитно ми беше да разбера как си направила листата. Много топла и нежна картичка!

    ReplyDelete
  3. Иве, отново си сътворила една вълшебност! Прекрасна, много творческа и този фооооон - истинско произведение на изкуството!

    ReplyDelete
  4. Усмихнах се широко. Благодаря, мила Ива, за толкова хубавите, вълнуващи думи! Картичката ти е изключително оригинална и интересна!

    ReplyDelete
  5. Иве, признателно благодаря за пожеланията и най-вече за това, че с тези мили думи ни караш още повече да се кефим, че започнахме всичко това. :)
    Бях забравила този похват за създаване на силуети и много ме зарадва като видях картичката ти! Много е красива и ми напомня за циганското лято тази година :)

    Щастлива съм, че се отби на нашето женско парти този месец :) Пак заповядай:)

    ReplyDelete
  6. Чудесна е! Поздравления!

    ReplyDelete
  7. Прекрасна е, Иве! Поздрави!

    ReplyDelete