Sunday, November 20, 2011

Коледните картички продължават...

В предната публикация,ви казах ,че продължавам с картичките и ето следващата е готова.Пак е easel ,но този път включих и печатче.Още щом,го видях исках да опитам нещо ново за себе си ,доста си поиграх ,но 3D ефекта си струваше времето.Много се забавлявах ,докато правих и изрязвах всеки пласт,ето го и главния герой,малко е заспал,но мисля че дядо Kоледа няма да го пропусне,нали ? :)
Днес получих и един изключително ценен съвет,от една истинска картичкофея,за което и благодаря и тържествено обещавам да изхвърля С200 !
Тази картичка "отлежа" и мисля,че се получи значително по-добре,но това вие ще кажете!
За днес толкова от мен,надявам се новата седмица да донесе на всички ви повече усмивки и творческо вдъхновение!
С поздрав:
Ива

6 comments:

  1. Много ми харесва и тази твоя easel картичка - това е толкова сладко печатче. Толкова му се зарадвах като го видях като подарък към списание Creativity, но още повече ми харесва като го видях оцветено на твоята картичка!

    ReplyDelete
  2. Иве, разкошна е и много сладурчеста! И съм сигурна, че Дядо Коледа няма как да пропусне такова сладко създание!

    ReplyDelete
  3. Иве, страхотна картичка си сътворила. Поздравления! Може ли да те попитам с какво си оцветила печатчето, червеният цвят е толкова наситен и много ми харесва. С моите акварелни моливи не мога да постигна такъв ефект.

    ReplyDelete
  4. Хубава картичка! Явно вдъхновението е кацнало на рамото ти и двамата с него правите картичка след картичка, коя от коя по-хубави :)
    И, за да не пропусна полезна информация, нека попитам защо искаш да изхвърлиш С 200 и с какво ще го замениш?

    ReplyDelete
  5. Валя,Тони благодаря ви,това е началото само на коледната фиеста :)Еси,наситеното червено е от хартията на картичката/в дясно ,която е/и на мен не ми стават наситени цветовете с акварелни моливи/аз все още не съм си купила Copic/,доста си поиграх,отпечатах го 3 пъти и съм рязала всеки слой отделно,Лара радвам се че ти харесват моите картички,а С200 ще го ползвам ,но не за картон много мокри и изкривява хартията,даже и да я слагаш м/у тежки книги пак се нагъва на места,май ще ползвам само сухите лепила/въпреки че с тях имам доста разлепени картички :)/,ще пробвам и се надявам да намеря верния път:)Момичета,желая ви един хубав ден изпълнен с допли чуства и усмивки:)
    Ива

    ReplyDelete
  6. Иве, благодаря! Видях, че снежко е на пластове, но реших, че останалото си оцветила. Аз също не съм си купила Copic маркери.
    Аз не използвам С200 за лепене, ползвам сухо лепило, но най-често лепя с двойно залепяща лента, а малките елементи лепя с прозрачните 3D точки.
    Хубав ден!

    ReplyDelete