Thursday, December 29, 2011

Благодаря !

Благодаря,че изтърпяхте моите 110 публикации,благодаря че вече станахте 106 мои последователи,благодаря че се спирате и оставяте мила дума или само поглеждате,но сте тук,благодаря че изпълнихте със смисъл годината,напълнихте душата ми с красота,сърдечност и отдаденост,благодаря че ме допуснахте и станах част от един вълшебен свят от хартия,мечти и усмивки!И като последна публикация за тази година по едно сърце за вас от мен...
това са последните неща които мислех,че правя за тази година,но винаги последното е пред-последно...отивам да правя картичка за рожден ден,но нея ще ви покажа догодина :)

моите дантелени сърца,които правих с много любов за най-близките ми хора и украсиха няколко елхи за Коледа


Ще ги включа в :
Коледния конкурс на Двете елши
при Доника-Игра 30 Подаръци ще има...
за всички от сърце....
Весело посрещане на Нова Година и нека тя бъде по-успешна ,по-творческа и по-усмихната за всички ви!
Ива

14 comments:

  1. На сърце ми е твоето уютно местенце и всичко,сътворено с любов!!Радвам ти се ,Иве и си пожелавам истинско познанство през Новата !!!Хубави празнични дни!!!

    ReplyDelete
  2. Бисе,разкошно пожелание и аз ще съм истински щастлива да се запозная с един творец,който винаги ми е топлил душата,като надникна при него :)

    ReplyDelete
  3. Много е хубаво, когато знаеш, че имаш къде да се отбиеш и да усетиш това, от което имаш нужда! Местенцето ти е прекрасно, Иве, мисля че и друг път съм го казвала. Много ми е приятно при теб и винаги ми е интересно! Пожелавам ти още много последователи, с всички момичета-вълшебници да се запознаем и на още много твои красоти да се наслаждаваме! Весели празнични дни, здрава, щастлива и много успешна Нова година!

    ReplyDelete
  4. Веси,винаги си ми носила някакво спокойствие и топлина с всеки коментар,който си оставяла :)

    ReplyDelete
  5. Красивые сердечки!!! Очень нежные!!!

    ReplyDelete
  6. Иве, весело посрещане на новата година! Бъди все така мила и позитивна! Пожелавам ти много творческо вдъхновение за да продължаваш да радваш очите и душите ни!

    ReplyDelete
  7. Иве, пожелавам ти една наистина щастлива 2012 г., здраве, усмивки и много свободни мигове за любимото хоби!

    ReplyDelete
  8. Ивче, ти си ми светлинката в празничната,свята, година, богата!
    Благодаря от сърце, че те срещнах и сподели моите мигове вълшебни!
    Силна прегръдка от приятел приеми, все такава творяща остани и душите ни топли!

    ReplyDelete
  9. Здрава, щастлива и успешна 2012 година и от мен, изпълнена с повече свободно време, за любимите хора и занимания!

    ReplyDelete
  10. Иве, аз ти благодаря, че те има! Благодаря ти, че радваш очите и душите ни с красотата, която създаваш! Благодаря ти, че винаги, когато виртуално ти дойда на гости,сгряваш сърцето ми и го изпълваш с красота! Успешна Нова Година и за теб!

    ReplyDelete
  11. Прекрасни сърчица! Всичките ти 110 публикации (хубаво кръгло число) бяха изпълнени с много топлина и красота! Затова ще ти пожелая през новата 2012 година да продължиш да ни радваш с прекрасните си творения, мисли и идеи! Много здраве и късмет!

    ReplyDelete
  12. Невероятни висулки за елхата, нежни изпълнени с любов и добрина точно като теб! И аз ти благодаря Иве, за невероятните творения с които ни зареждаш цяла година, за позитивизма, за новата ти рубрика... изключително интересна, за красивото местенце, което създаде и ни допусна да бъдем твои гости! Весели празници, здраве и много любов... в къщи :-)!

    ReplyDelete
  13. Име, прекрасни и нежни висулки си направила! Весело посрещане на НГ!:)

    ReplyDelete
  14. Момичета ,толкова сте мили!Ако не сте вие,сигурно нямаше да имам хъса за още и още ,да пробвам,да мечтая!Радвам се че ви открих,а Новата година дано ни донесе още много творческо вдъхновение :)

    ReplyDelete