Tuesday, March 13, 2012

На чаша кафе и сладки приказки

Мили момичета,
Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко. Те просто създават най-доброто от това, което ни заобикаля. Четири са нещата, на които следва да обръщаме внимание в живота:
1. Живей просто.
2. Обичай щедро.
3. Желай от сърце.
4. Говори мило и приятелски.

И определено на мен ми се говори....
Каня ви на кафе , в събота , в 10.00 часа,на сладки приказки в сладкарница "Неделя"/на бул.Съединение/.

Аз ще съм там и ще ви чакам.
С поздрав и нетърпение:
Ива


6 comments:

  1. Ех, Иве, добре, че си ти да ни събереш. Аз май ще пропусна. Нещо грипа ме налегна, дано се оправя до тогава, но пък остава въпроса с децата... Надявам се за следващото събиране да успея. Иначе и на мен ми се говори.... ;)

    ReplyDelete
  2. Аз вече не знам колко сбирки ще пропусна,направо ми стана навик/лош навик/.За съжаление и при мен въпросът с децата е водещ.Така бих се радвала да се видим,но до тогава има време:)

    ReplyDelete
  3. Еееех, Иве, жалко, че си ми толкова далече! С най- голямо удоволствие бих поприказвала с теб това- онова за живота... Прегръщам те и дано скоро имам този шанс!

    ReplyDelete
  4. Дани,Снеже аз ще ви чакам,дано успеете да дойдете,а и в сладкарницата е подходящо за малки сладури,така че очаквам ви.Вели,много бих се радвала ако някога пътищата ни се пресекат и аз те прегръщам.

    ReplyDelete
  5. Иве, кафето най-добре се пие на сладки приказки с добри приятели!
    Благодаря и до скоро!

    ReplyDelete
  6. Как ми се пие едно такова кафенце... на сладка приказка и как искам да се запозная с вас! Но ми е невъзможно, поне този път.

    ReplyDelete