Friday, August 30, 2013

Разцъфти...

        Едно мило момиче,разцъфнало като свеж розов храст ни дойде на гости с прекрасните си творби,за да ни поздрави за първата ни годинка в Card Mania,това е моята избранничка за подаръче- Бо.
        Скъпо момиче,толкова ти се радвам на прекрасните хартиени творения,на идеите и свежестта,с която зареждаш и мен.Нямаше как да не направя специално за теб,нещо което толкова обичам и повярвай ми ,донесе ми едно трепетно чуство,да изработя цветя за едно прекрасно цвете.


Бабина дантела/която май привършва /,едно странно за мен творение за опаковка на букети,но много ефектно-прилича ми на разпилени снопчета трева,една пеперуда за ефирност,минала съм и крилцата с течни перли/микс от бяло и екрю/,едно клонче от бирен картон,който скоро си закупих с голямо удоволствие от Руми и разбира се розите.

Малка импровизация от един добре ви познат стенсил,напръскани с дистрес мастило и капчици роса.
Облякох я в кутийка ,за да и е уютно и отпътува към моето късметче.

Разбира се ,че това ще го изпратя в :

TBC#3 - Vintage / Винтидж ,

а на вас пожелавам един прекрасен,цветен уикенд.


8 comments:

  1. Трогна ме дълбоко! Толкова мило и хубаво написано... За това, което си ми спретнала... направо останах без думи! Толкова нежно, красиво, мило и уникално! Направо вълшебно! Не мога да повярвам, че ще докосна тази красота и ще мога да и се наслаждавам колкото и когато си поискам!
    Благодаря, Иве! Много благодаря!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Бо,удоволствието е мое!Аз също се наслаждавам,на нещата които излизат от твоите ръце и затова реших,че трябва е "специално издание" :)

      Delete
  2. WOW! Наистина разкошна, Иве! Не мога да откъсна очи!

    ReplyDelete
  3. Иве, прекрасна и невероятно нежна.А как само си се специализирала с цветята:)))

    ReplyDelete
  4. Прелестна е! И аз не мога да откъсна очи. Всичко ми харесва. Не мога да преценя дали основата с тревата или цветята са ми фаворит, но всичко заедно прави великолепна комбинация. Браво. И блазе й на Бо, че ще си я гледа от близо.

    ReplyDelete
  5. Really pretty. Love the lace. Thanks for playing along with us at Delightful Challenges.

    ReplyDelete
  6. This is lovely! Fabulous job! Thank you for joining us this week at the Digital Delights Challenge! I hope you play along with us again soon!

    Jackie, Digital Delights Challenge DT

    ReplyDelete