Monday, February 24, 2014

Use a Sentiment

Добро утро,понеделник е ,време за новото ни предизвикателство в Card Mania. Този път ,няма да ви затрудним ,имате само едно условие,да добавите някакво надписче в проекта си. Тази седмица наш любезен спонсор са KennyK. Избрах си ,за моята картичка Elf Queen. Харесвам елфите,във всичките им варианти,но тази определено ме грабна ,заради малко потайния си вид и с това кристално магично кълбо....


Те кара да повярваш...в каквото си искаш.В приказките,в митичните същества,в това ,че можеш да твориш каквото си пожелаеш,за което ти е нужно едно сърце и мечта,която да осъществиш.Направих нещо ново за своята картичка,реших че трябва,да сложа още един "стъклен елемент" и направих за първи път "огледало",отпечатвайки изображението на картинката 2 пъти използвах малка част от второто,което оцветих и полях обилно с краклето на Тим Холц.Рамката наплесках с течни перли ,за да получа ефекта на стара рамка и покрих с глоси,а за табелката с надписа намачках картона ,малко дистрес в кафяво и кракле и глоси.


Реших да не слагам много детайли,само едно малко цветно петно,от ръчно изработени цветя :)

И ето моето магично момиче,което те подканя да и повярваш ;)Рядко слагам картинките върху двойно лепящи квадратчета,защото имат навика да се отлепват,когато не трябва,но им намерих "майстора" и на тях,слагам по една малка капка лепило и от двете посоки и така картинката няма опасност да се разлепи.Това е моето предложение за вас,надявам се да ви хареса и да се включите с участие при нас в Card Mania.

No comments:

Post a Comment