Monday, September 5, 2011

Отива си лятото.....

Идва есента,с развяни от вятъра треви,с последните песни на птиците,с отронващите се тук,там листа от дърветата и с все още разцъфналите цветя,събрали цвета и топлината на слънцето...
И като едно есенно момиче,няма как да не обичам този сезон с топлите си ,земни цветове,с мириса на узряли жита и сочни плодове и с все още топлата земя...
Картичката ми отива за новата игра при Дони от Arty mark и понеже съм я правила единствено за лична консумация ще я включа и в Игра 4 -на Хобисимо.
Надявам се ,да "отключа"играта при Дони и да участвате!
На вас мили дами,желая слънчеви и усмихнати почивни дни!
Ива :)
p.s.Първа подгласничка в игра No 22

16 comments:

 1. Есенните момичета трябва да се подкрепяме...все пак...Шегата настрана,картичката е чудесна,думите ти,също ме вълнуват!Поздрави и хубав (летен все още)ден!!!

  ReplyDelete
 2. Ихха, че хубава и топло оранжева! Поздравления!

  ReplyDelete
 3. Иве, много елегантно изпълнение с красиви детайли и топли цветове!

  ReplyDelete
 4. Много красива и топла картичка!

  ReplyDelete
 5. Много топла картичка, Иве, прекрасна е!

  ReplyDelete
 6. Ивче, направо развълнува! Страхотна картичка и невероятно изпълнение!Три отлежават на бюрото ми с тази гама, но ти ме вдъхнови да ги довърша! Много ти благодаря и те прегръщам топло като твоята есен!

  ReplyDelete
 7. :-)Сипер си. Много ти балгодаря за прекрасния старт на новия ни сезон и на първата игра от него. Прекрасно начало даваш с тази топла и нежна картичка! Благодаря ти Иве от сърце за подкрепата.

  ReplyDelete
 8. Много е красива! Поздравления!

  ReplyDelete
 9. Есенна магия! Как да не обичаш тази сезон! :)

  ReplyDelete
 10. Картичката ти е невероятно красива! От нея лъха толкова много на есен, а цветовете и детайлите са така добре подбрани, че няма как да не дадем шанс и на есента :) Нека да влезе...,все пак всеки сезон носи своето очарование. А този ми е по-скоро сантиментален, тъй като и с есента идва и личния ми празник :)
  Хубав празник на всички и пъстра есен!

  ReplyDelete
 11. Иве, накара ме да усетя есенния полъх на вятъра, шума на падащите листа, да усетя радостта от топлите лъчи на слънцето, които все още ни радват и ги търсим! И си представих как мога поне за половин час да поседя в парка на някоя пейка, да слушам есенната песен и да се отдам на една хубава книга!

  ReplyDelete
 12. Чудно пресъздаване на есента е твоята картичка. Публикацията и творбата ти са много зареждащи :)
  Поздрави и успех!

  ReplyDelete
 13. Тази картичка я видях по-рано, но сега се спирам да коментирам... Много ми харесва! Не знам защо, но ми напомня за книгата "Тайната градина"...

  ReplyDelete
 14. Поздрави и от мен Иве! Чудесна е!

  ReplyDelete
 15. Страхотна картичка - много нежна и със стил!!! Успех!!!
  Petya

  ReplyDelete