Sunday, September 4, 2011

Само бяло.....

Единствено и само бяло...
Предизвикателство си е ,като се има предвид колко много обичам цветовете,но........
винаги има първи път,до сега не ми се беше налагало да правя свадбена картичка,не че имам на кой да я подаря,но тя си стана такава и ще чака повод за изява ;))))))))
Една салфетка дантелена,малко картон и цветенца изрязани от самата салфетка,бяла панделка и само това......бяла ,бяла картичка :)
А Юлето е много права,като казва ,че си e предизвикателство да я снимаш добре,имах съмнения за фона,който да използвам,не съм сигурна че успях ,вие ще прецените....
Благодаря ти,Юле!Накараме, да направя нещо съвсем ново за мен ! 

6 comments:

  1. Справила си се страхотно, Иве - гордея се с теб и ти Благодаря, че се пробва в това предизвикателство! Имам усещането, че това няма да ти е последната бяла картичка ;)

    ReplyDelete
  2. Хубава е! Креативността ти отново си е казала думата! Аз още избистрям идеите си за това предизвикателство, но ще се включа, още повече че идеята хич не ми е чужда.

    ReplyDelete
  3. Ив картичката е страхотна:)))Аз от много време се каня да направя една само в бяло,ама нещо не се решавам:)))Много ми харесва идеята със салфетката и до колкото разбирам цветенцата си ги правила сама и много ама много ми харесват:)))Супер е:)))Успех:)))

    ReplyDelete
  4. Бяла, много нежна и красива! Харесва ми идеята със салфетката.

    ReplyDelete
  5. Иве, браво за идеята! Получила се е една много нежна и влюбена картичка!

    ReplyDelete