Sunday, April 10, 2011

Среща в Пловдив

Много съм щастлива!!!!
Вчера въпреки силния вятър и малкото неудобство,че не можеше да се радваме на слънце и топлинка отвън,срещата се проведе.Събрахме се почти всички,които по някакъв начин потдържаме връзка из блоговете.Благодаря на Деси за идеята,ако не беше Картичкофурииската география и идеята да се запознаем,аз едва ли щях да проявя такава инициатива.
Препоръчвам ви горещо ,такива срещи.Много е приятно да се запознаеш с хората ,с които общуваш виртуално.Няма нищо по -хубаво от личния контакт.Обменихме идеи,мнения,кой каква техника е пробвал или инструмент ,какво харесва или не от това ,което се предлага  из нета .Но стига приказки ето и малко снимки:


Имаше и подаръци.Искам да благодаря на Дони и Craft diva
Ади ни изненада с невероятна торта и направи събирането ни тържествено,благодаря ти Ади.
Благодаря и на Данина и Синевата и на Нели,че успяхме да се съберем,беше наистина много приятно.Обещахме си отново да се срещнем,така че очаквайте продължение.........

4 comments:

  1. Със сигурност трябва да има продължение! Много приятно беше в компанията на хора, които по един или друг начин са свързани с общо хоби и обменят опит и идеи! Личният контакт е незаменим!
    Благодаря на Ива, че организира тази среща! Надявам се следващият път да сме повечко ;)

    ReplyDelete
  2. Страхотно си изкарахме, момичета. За мен беше много позитивна и емоционална среща :-) Чакам с нетърпение следващата среща.

    ReplyDelete
  3. Момичета, благородно ви завиждам за срещата .
    Повече от сигурно е, че сте си прекарали чудесно.
    Нека има повече такива, за да не си споделяме само виртуално!Поздрави от една бивша пловдивчанка!

    ReplyDelete
  4. :-) Аз не намерих време да отделя един пост за срещата, но тук ще благодаря и аз на Ивето за организацията и прекрасните картички които беше подготвила - вътре с надспи Да се запознаем! Благодаря на Ади за тортата ( невероятна вкусотия),на Илиана за чудните подаръчета и на Нина, на Нели , на Данина за споделеното време и страхотното изкарване. Беше много позитивно и зареждащо запознанстов! Радвам се че ви познавам всички вас!

    ReplyDelete