Saturday, April 23, 2011

GREEN ORCHID

Здравейте момичета и момчета/може би/,
Вчера получих поръчката си от Нети,невероятно момиче,приказен творец,финна душа и ето какво имам предвид......
В бялата кутия ,се криеше нещо което е толкова перфектно,че нямам думи.Не случайно публикацията си започвам със снимка на истинска зелена орхидея.....

А сега открийте разликите.......

Няма нали...
Всяко листенце е изработено с такава прецизност/уникално/,а естествените камъни в случая хризолит,довършват цялата идея за нещо живо ...Невероятна си Нети!Не намирам подходящите думи с които да изразя благодарността си към теб.Прекланям се пред ТАЛАНТА ти!
И за финал,да не си мислите че е само това ,твореца си е творец ,в кутията имаше и още едно бижу,което е също толкова съвършенно.......

Благодаря ти Нети!

6 comments:

  1. Иве, след тези думи, просто не знам какво да кажа! Не беше нужно да правиш това, но ти благодаря от сърце! Весели празнични дни!

    ReplyDelete
  2. Разкошно бижу! Нети е голяма майсторка!
    Весел празник!

    ReplyDelete
  3. Страхотно е това бижу! Леко ти завиждам, да знаеш, но благородно.А Нети е наистина голям майстор-моите адмирации!

    ReplyDelete
  4. Ива,ти ще носиш едно от прекрасните колиета, създадени от Нети.Знам с каква радост си го гледала и с основание се възхищаваш от нея.Ти си успяла по-добре от мен да опишеш вълнението си и аз се присъединявам към думите ти.Пожелавам на Нети вдъхновение! А на теб пожелавам да се чувстваш прекрасно и неповторимо,когато носиш това бижу!

    ReplyDelete
  5. Наистина е чудесно, аз също съм голям фен на Нети!

    ReplyDelete
  6. И... ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Пожелавам ти да си все така стилна, засмяна и много творчески пориви! Късмет и здраве на теб и цялото семейство!

    ReplyDelete